Valmistaudu suuren kylmän kanssa Sure Grip

  03.12.2018

BRACE itsesi - talvi on tulossa! Ja se voisi olla kylmin kahdeksan vuoden ajan, kun arktiset olosuhteet puhaltaa Siberiasta.

Sääsignaalin ennustajat ennustavat 32 päivää jäätä, raskas lunta ja miinuslämpötilat Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Ja kuljettajia varoitetaan siitä, että lumi saattaa aiheuttaa matkahäiriöitä joulun aikana, kun polaariset hyökkäykset osuvat Isoon-Britanniaan. Useimmat meistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa, lumitarkistus tarkoittaa yksinkertaisesti työtä taajuusmuuttajalla lapion avulla. Mutta alueille, joilla rankkasateinen lumi on vuotuinen ongelma - esimerkiksi Yhdysvaltojen ja Kanadan osia - se merkitsee traktorin tai nosturin kiinnittymistä lumipyöhään ja työstämiseen jalkakäytävällä ja paikallisilla kaistoilla.
Kyntö lumi ei ole vain tapaus ylös ja alas. Sinun on suunniteltava, mistä loitsat lumen - alusta syrjäisimmältä reunalta, josta aiot tehdä kasaasi ja työskentelemään järjestelmällisesti siirtääksesi lumen paalille.
Hanki maata ennen kuin aloitat - varokaa jalkakäytävän reunoja, aidat, pensaat ja nopeuskuivat. Ne eivät välttämättä ole selvät lumen peitossa.
Älä aja liian nopeasti! 14mph on suurin nopeus sinun pitäisi mennä. Ja kun lumi on erittäin tiivis, paksu tai märkä, ajo hitaasti säästää aikaa ja polttoainetta, jolloin terä voi kaivaa eteenpäin.
Pakkaa tiettyjä turvavarusteita - työkalupakki, sammuttimet, taskulamppu, ensiapupakkaus, lapio ja laukku hiekkaa tai suolaa. Pukeudu lämpimään alusvaatteisiin, lämmin takkiin, hattuihin, huiviin ja käsineisiin.

Oikean ohjaimen käyttäminen lumipyörässä tekee prosessista helpompaa - ja Sure Grip Controlsilla on täydellinen ratkaisu.

AU-kädensija - suhteellisen uusi lisäys yhtiön alueelle - kehitettiin lisälaitteineen, kuten lumilaivoilla ja grappareilla. Yksi yrityksen pienimmistä kahvoista, se tarjoaa maksimaalisen käyttömukavuuden ja on suunniteltu vuosia luotettavaa palvelua varten.

Kotelot on valmistettu erittäin iskunkestävästä muovipolymeeristä, jonka mukava muoto on suunniteltu tekemään kahvasta kevyt ja helppokäyttöinen sekä riittävän kestävä käsitellä raskaita töitä. Itse asiassa kytkimet testataan 10 miljoonaan operaatioon.

Kuten olemme odottaneet Sure Gripiltä, ​​kytkimet peitetään patentoidulla peitelevyllä, joka suojaa niitä likaa ja kosteutta vastaan.

AU: lla on useita patentteja vireillä ja siinä on ainutlaatuinen kiinnitysjärjestelmä, joka mahdollistaa sen asentamisen mihin tahansa akseliin, jonka halkaisija on 3/8 "- 3/4".

Etulevy, joka mahtuu lukuisiin kytkimien, keinukytkinten, liukukappaleiden ja jopa mikro-joystickin kokoonpanoihin, voidaan kääntää 360 °, mikä mahdollistaa asennuksen mihin tahansa suuntaan.

Sitä voidaan käyttää myös korvaavana kahvalle asennettaessa uutta liitososaa tai OEM-sovelluksia useilla toimialoilla.
Joten saat hattuasi, saan huivasi, aseta joystickin ja puristat lumityösi ja ole valmis Big Chillille!
Täydelliset AU-kahvan tekniset tiedot löytyvät täältä http://nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/SUREGRIP/Sure%20Grip%20Au%20Control%20Grips



Kuva Troy T: stä Unsplashista